geothermia
szélkerék
hőszivattyúhőszivattyúk rekuperátorrekuperátorok napkollektornapkollektorok napelemnapelemek inverterinverterek hőtárolóhőtárolók szélkerékszélkerekek medencefűtésmedencefűtés webáruház
 
napelem
 

AMERISOLAR napelemek

Az AMERISOLAR a Worldwide Energy and Manufacturing USA INC.-nek a solár divíziója, amely nagyon gyorsan fontos szereplővé nőtte ki magát a napelem iparágban, ahol a nap energiáját átalakítjuk tiszta, megbízható és megfizethető energiává. A vállalat székhelye San Bruno-ban Kaliforniában található, ezen kívül irodája van Kanadában, Kínában, Spanyolországban, Olaszországban...Stb. Worldwide Energy and Manufacturing USA INC. kapcsolatokat épített ki nagyvállalatokkal és kormányokkal világszerte, annak érdekében, hogy a szükséges megújuló energiát biztosítsa számukra.
Amerisolar napelemek
A vállalat több mint 14 éves szilárd gyártási és minőség-ellenőrzési tapasztalattal rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy az iparág egyik legmagasabb minőségű napelem moduljait gyártsa. Az ISO9001 minősítés hangsúlyozza a kiemelkedően magas szintű gyártás technológiát az iparágban. Az "AMERISOLAR" márkanév alatt, a vállalat napelem moduljai biztosítják a megújuló energiát a lakossági, kereskedelmi, ipari és közüzemi felhasználóknak világ szerte, ebben segítenek a 4 kontinensen (16 országban) található raktárbázisok, ahonnan gyorsan és szakszerűen jut el a napelem modulok a felhasználókhoz.

Az Amerisolar elkötelezettje az olyan megújuló energia rendszereknek, amik hosszútávon biztosítják a természet megóvását és hozzájárulnak egy tisztább és takarékosabb jövőhöz. Az "Amerisolar" márkanév, tiszta megújuló energiát biztosít a vásárlóinak, a leg modernebb technológiával ötvözve és e mellé az iparág egyik legjobb minőség-garanciáját kínálja.

Minden napelem modulra 12 év általános garancia!
12 év 90%-os teljesítmény garancia!
30 év 80%-os teljesítmény garancia!


Amerisolar
AS-5M monokristályos
AS-6P30 polykristályos
30 év garancia
Gesolar
Napelemek
Napelemek
Töltésszabályzók
Akkumulátorok
Referencia

   
 
Ibuker Kft. · 2800 Tatabánya, Dankó P. u. 17.   tel: +36 34 317-547 fax: +36 34 317-547 mobil: +36 20 982-3021    e-mail: info@geothermia.hu