geothermia
szélkerék
hőszivattyúhőszivattyúk rekuperátorrekuperátorok napkollektornapkollektorok napelemnapelemek inverterinverterek hőtárolóhőtárolók szélkerékszélkerekek medencefűtésmedencefűtés webáruház
 
napelem
 

Hőtárolók napenergiás rendszerek részére

Melegvíz napenergiából

Roth szolár kombi réteges tároló 500-as, 800-as és 1000-es
A Roth szolár kombi réteges tároló HMV-re és fűtésre alkalmazható. A speciális konstrukciójából adódóan, - amellyel biztosított a felmelegített víz permanens hőmérsékletrétegződése, - magas hatásfok érhető el. A fűtési puffertárolóba - az átfolyási elv alkalmazásával - az ivóvízmelegítésre egy nemesacél bordáscső került beépítésre. A baktériummentes ivóvízmelegítés - az 551-es DVGW munkalap előírásainak megfelelően - a folyamatos frissvíz-utántöltéssel valósul meg. A tárolóban a hőcserélő és a tároló kialakításából eredően az optimális hőmérséklet-rétegződés biztosított.

roth solar

A szolár kombi réteges tároló 800-as és 1000-es változatánál mind az alsó, mind a felső harmadában elhelyezett hőcserélőn keresztül betáplálható a napenergia, és így a hőmérséklet-rétegződés ideálisan biztosítható. Pótlólagosan még az integrált fűtési-visszatérő rétegfeltöltőcsöve is hozzásegít az optimális hőmérséklet-rétegződéshez. Abban az esetben, ha a szolár energiamennyiség nem lenne elegendő, szükség esetén egy másik energiatermelő segítségével lehetséges az utánfűtés. A szolár kombi réteges tároló flexibilis hidraulikus becsatlakozása a szabadon felhasználható csatlakozócsonkkal lehetséges. A hőszigetelés érdekében a szolár kombi réteges tároló rendelkezik egy levehető FCKW mentes puhahab szigeteléssel, amit még egy PVC védőburkolattal is elláttak.

A Roth szolár kombi réteges tároló 500-as szigetelőanyag-vastagsága 100 mm, míg a Roth szolár kombi réteges tároló 800-as és 1000-es változat szigetelőanyagvastagsága 120 mm. A hőtárolóba beépített (integrált) hőmérő lehetővé teszi az aktuális hőmérséklet pontos leolvasását.

Napkollektoros rendszerekhez
Napenergiás rendszerekhez
Hőszivattyús rendszerekhez
geosolar katalógus ROTH hőtárolók
Geosolar Katalógus

Roth Szolár Kombi Hőtárolók
Roth Szolár Kombi hőtárolók

   
 
Ibuker Kft. · 2800 Tatabánya, Dankó P. u. 17.   tel: +36 34 317-547 fax: +36 34 317-547 mobil: +36 20 982-3021    e-mail: info@geothermia.hu