geothermia
szélkerék
hőszivattyúhőszivattyúk rekuperátorrekuperátorok napkollektornapkollektorok napelemnapelemek inverterinverterek hőtárolóhőtárolók szélkerékszélkerekek medencefűtésmedencefűtés webáruház
 
napelem
 

R1 vákuumcsöves kollektor

Hihetetlen teljesítmény

R1 vákuumcsöves kollektor
A Roth dupla vákuumcsöves kollektora kiváló paramétereinek köszönhetően kategóriájának éllovasa. A vákuum kitűnő hőszigetelő képessége és a csövek mögött elhelyezett CPC parabolatükör mind hozzájárulnak a Roth vákuumcsöves kollektorok kiemelkedő éves energiatermeléséhez.

Roth vákuumcsöves kollektor felépítése A Roth R1 parabolatükrei korrózióálló alumínium tükrökből készültek, speciális bevonattal a kimagasló időjárás-állóság érdekében. A kiváló szigetelés eredményeként nyáron 30-40 %-kal több energiát termel, mint az azonos felületű síkkollektor. Télen, a rossz időjárási körülmények közepette ez a hatásfok méginkább megmutatkozik. Akár 3-4 szeres is lehet az energiatermelés.

A vákuumcsövek alacsony vastartalma biztosítja a megfelelő mechanikai stabilitást; a jégverésnek is ellenáll. Szintén a bórszilikát csövek tulajdonsága a hőfeszültségekkel szembeni ellenállóképesség. Ez utóbbiak is biztosítják a rendkívül hosszú élettartamot. A kollektorokból legfeljebb 6 db köthető sorba.

Roth épületgépészet
Napenerhia hasznosítás
A rendszer felépítése
Heliostar síkkollektorok
F2 síkkollektor
R1 vákuumcsöves kollektor
HelioPool medencefűtés
bekötési ábrák
geosolar katalógus ROTH Napkollektorok
Geosolar Katalógus
roth napkollektorok
Roth napkollektorok
   
 
Ibuker Kft. · 2800 Tatabánya, Dankó P. u. 17.   tel: +36 34 317-547 fax: +36 34 317-547 mobil: +36 20 982-3021    e-mail: info@geothermia.hu